Lindells Elektriska är en erfaren och professionell elinstallatör med lång erfarenhet av elinstallationer. Vi erbjuder totalåtagande för såväl stora som små projekt, där vi genomför allt från en initial behovsanalys till projektering och slutförande.

Breda i vårt åtagande

Lindells Elektriska utför elinstallationer vid nyproduktion av flerfamiljshus och villor samt servisanläggningar för stora som små fastigheter, kontor och industrier.

Vi är breda i vårt åtagande och kan hantera stora projekt där vi utför allt från exempelvis ljusberäkningar till projektering och installation. Bland våra kunder återfinns mestadels företag, kommuner och landsting, men vi välkomnar även privatpersoner vid större uppdrag.

Lindells Elektriska är nytänkande och uppdaterade på det senaste inom elinstallation och kan erbjuda individuella lösningar med särskild hänsyn till miljö- och energieffektivitet.

Behöriga elinstallatörer

Våra elinstallatörer är behöriga och kvalitetsmedvetna och vi använder vi oss enbart av kvalitetsprodukter från ledande leverantörer av installationsmaterial.

Vi kan elinstallation

Lindells Elektriska har lång erfarenhet av elinstallationer. Vi lämnar gärna ett kostnadsfritt förslag baserat på dina önskemål.

Jag vill veta mer om elinstallationer