Lindells Elektriska är en behörig och komplett elektriker i Uppsala som projekterar och utför elinstallationer för små och stora företag samt privatpersoner.

Vi har elektriker som utför elinstallationer inom nyproduktion, renovering samt tillbyggnad i allt från privatbostäder såsom villor och bostadsrätter till industrier och offentliga byggnader.

Lindells Elektriska är märkesoberoende och kan leverera produkter och tjänster som är helt skräddarsydda efter våra kunders krav och önskemål. Våra elektriker är engagerade och då vi anlitas för ett projekt kan vi genom våra leverantörer erbjuda ett komplett utbud av exempelvis belysning, vitvaror eller radiatorer.

Våra elektriker är kvalitetsmedvetna och genomför snygga och noggranna installationer med produkter av hög kvalitet från marknadsledande leverantörer.

Elinstallationer

Våra elektriker utför allt från elinstallationer i villor till större elarbeten som servisanläggningar för stora som små fastigheter, kontor och industrier.

Elinstallationer

Ljusberäkningar

Lindells Elektriska erbjuder i nära samarbete med kunden avancerade ljusberäkningar för att skapa trivsamma, trygga och funktionella miljöer.

Ljusberäkningar

Datanät

Vi utför projektering och installation av individuellt anpassade datanät samt el- och teleinstallationer för företag, kommuner och landsting.

Datanät

ROT-avdrag för privatpersoner

När du som privatperson anlitar en elektriker kan du i vissa fall göra avdrag för ROT-arbeten. Läs mer om ROT-arbeten.

Vi kan elarbeten

Lindells Elektriska är en kunnig elektriker med lång erfarenhet av elarbeten. Vi lämnar gärna ett kostnadsfritt förslag baserat på dina önskemål.

Jag vill veta mer om elarbeten